Hinnasto päivittyy pian. Kysy tarjousta yhteydenottolomakkeen kautta.

Huomaathan, että…

Tutustu kuvausehtoihin ennen kuvauksen varaamista.

Kaikki hinnat sis. alv 24 %. 

Asiakas tutustuu kuvaajan portfolioon ja varatessaan kuvauksen hyväksyy portfolion mukaisen kuvaus- ja kuvankäsittelytyylin.

Kuvien toimitusajat on mainittu jokaisen kuvauksen yhteydessä erikseen. Toimitusaika lasketaan alkavaksi siitä, kun asiakas on valinnut haluamansa kuvat nettigalleriasta. 

Kuvauksen jälkeen asiakas saa nettigalleriaan toimitettuina koevedokset potrettikuvien valintaa varten. Koevedokset on tarkoitettu vain kuvien valintaa varten, eikä niitä saa kopioida eikä julkaista. Koevedosgalleriaa ei toimiteta dokumentaarisesta kuvauksesta, vaan kuvaaja toimittaa asiakkaalle sovitun määrän valmiita käsiteltyjä kuvia.

Asiakas lataa valmiin kuvagallerian omalle laitteelleen 21 vuorokauden kuluessa linkin saapumisesta. Asiakas vastaa kuvien varmuuskopioimisesta. Kuvagallerian uudelleen avaamisesta 21 vuorokauden jälkeen laskutetaan 10 €/kerta.

Kuvien tekijänoikeudet ja julkaisulupa esim. portfolioon, sosiaaliseen mediaan ja valokuvauspalvelujen markkinointiin säilyvät kuvaajalla.

Asiakas ei saa muokata tai rajata kuvia ja kuvaaja tulee mainita, kun
kuvia julkaistaan esim. sosiaalisessa mediassa. Huomaathan, että esim. Instagramin filterien käyttäminen on kuvan muokkaamista.

Asiakas saa kuvauksen ostaessaan ei-kaupallisen käyttö- ja tulostusoikeuden kuviin. Asiakas saa mm. julkaista kuvia sosiaalisessa mediassa ja netissä sekä teettää paperikuvia. Asiakas ei voi myydä kuvia kolmannelle osapuolelle. Kuvakilpailuihin osallistuminen ilman erillistä sopimusta valokuvaajan kanssa on kielletty.

Valokuvaaja käsittelee kuvat huolellisesti. Kuvauksen hintaan kuuluu kuvien peruskäsittely, kuten pienten näppyjen poisto. Peruskäsittelyyn eivät kuulu esim. taustanvaihdot tai suuremmat ihon, vartalon, vaatetuksen tai taustan muutokset.

Kuvauksen aikana vanhemmat ovat vastuussa lapsista/lemmikeistä sekä mahdollisesta valokuvaajan omaisuudelle aiheutetusta vahingosta.

Jos sinulla on kuvaukseen liittyviä erityistoiveita, tuothan ne esiin varauksen yhteydessä. Toiveita pyritään toteuttamaan, mutta kaikkia toiveita ei voida toteuttaa esim. kuvauspaikkaan, kuvattaviin tai säätilaan liittyvistä syistä johtuen.

Lopulliset valmiit sähköiset kuvatiedostot toimitetaan nettigalleriaan, kun lasku kuvauksesta on maksettu.

Asiakas hyväksyy kuvausehdot varaamalla kuvauksen.